Data Group Oulu on toiminut alalla jo yli 30v. Avain menestyksekkäseen yhteistyöhön on asiakkaan tarpeiden ja tilanteen kokonaisvaltainen ymmärtäminen, konesalista työpöydälle ja pilveen. Laaja asiakaskuntaamme koostuu PK-yrityksistä, julkishallintosta sekä yksityisasiakkaista. Olemme osa valtakunnallista erikoisliikeketjua Data Group:ia, johon kuuluu jo lähes 50 itsenäistä liikettä ympäri Suomen. Ketjun myötä voimme tarjota paikallisen palvelun lisäksi valtakunnallisen tuen.

 

Huoltopalvelut

Huoltoteknikoillamme on laaja kokemus tietoteknisten haasteiden ratkaisuista. Työasemat, kannettavat, palvelimet, ohjelmistot, tiedostojen pelastus. Mikään ongelma ei ole liian suuri tai pieni.

Tuki ja ylläpito

Toimimme apunasi it järjestelmien suunnittelussa ja ylläpidon tukena. Laaja näkemyksemme erilaisista ratkaisumalleista ja uusimmista teknologioista auttaa pitkäjänteisen it-strategian suunnittelussa ja toteutuksessa.

Palvelutuotteet

Palvelutuoterepustamme löytyy ratkaisu lähes kaikkiin tarpeisiin. Olipa kyse sähköposteista, varmuuskopioinnista, kameravalvonnasta tai virtuaalipalvelimista.